【中希双语】Περπατήστε στην 30η Έκθεση Κήπου του Guangzhou 共赏花容“粤”貌!打卡第30届广州园博会


Η 30η Έκθεση Κήπου του Guangzhou άνοιξε πρόσφατα. Το θέμα της φετινής έκθεσηε είναι η ορτανσία, που συμβολίζει την ενότητα και την ευτυχία και θα συνεχιστεί μέχρι τις 2 Απριλίου. Μετά από πολλά χρόνια, η φετινή έκθεση κήπου επιστρέφει στα πάρκα και στα γραφικά σημεία της πόλης του Guangzhou.

Οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν διάφορους κήπους με λουλούδια από την ευρύτερη περιοχή του κόλπου Guangdong-Hong Kong-Macao στο πάρκο στην πύλη του “σπιτιού”. Περπατώντας κατά μήκος του μονοπατιού σύννεφων, ανοίξτε το παράθυρο της φυσικής τέχνης στην πόλη, περπατώντας στο βουνό Baiyun και βλέποντας το μοναδικό τοπίο διαφόρων περιοχών στο Guangzhou μέσα από τα σύνορα των λουλουδιών, επισκεπτόμενοι τον κήπο Yuntai και νιώθοντας την αστική γοητεία της ευρύτερης περιοχής του κόλπου Guangdong-Hong Kong-Macao μέσα από την έκθεση λουλουδιών της πόλης…Ας ρίξουμε μια ματιά μαζί!


第30届广州园博会近日开幕,本届园博会以“花容粤貌,绿美湾区”为主题,以寓意着团结、幸福的绣球花为主题花卉,将持续举办至4月2日。时隔多年,本届园博会重新回到广州市区公园和景区,市民能在“家”门口公园观赏来自粤港澳大湾区的各种花境。漫步云道,开启城市里的自然艺术之窗;徒步白云山,透过花境看广州各区特色风貌;游历云台花园,以城市花展感受粤港澳大湾区的城市魅力……一起来打卡!