【中希双语】Ελάτε στο Shantou (Chenghai) για να δείτε την έκθεση και να ξαναζήσετε την ομορφιά της παιδικής ηλικίας 来汕头(澄海)玩博会,带您重温童年美好


Έκθεση 50.000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότερα από 180.000 διαδικτυακά και offline εκθέματα, 462 εταιρείες, περισσότερες από 550 εξαιρετικές μάρκες, περισσότεροι από 9.000+ εγχώριοι και ξένοι επαγγελματίες αγοραστές και 100+ προϊόντα διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου επιτόπου… πρωί της 1ης Απριλίου, άνοιξε η 22η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών και Δώρων China Shantou (Chenghai) στο Shantou Expo Center.

Η τελετή έναρξης αφηγήθηκε τη χαρούμενη ιστορία των παιχνιδιών Chenghai με αλληλένδετα κεφάλαια παραστάσεων. Όχι μόνο τα ρομπότ μεγάλης κλίμακας από χάλυβα “Iron Warrior” και “Interstellar Patrol” ύψους πέντε μέτρων σόκαραν τη σκηνή, αλλά και το “Pleasant Goat”, ” Το Super Wing, το “Ba La La Little Demon Fairy” και το “Armor Warrior” συγκεντρώθηκαν μαζί και φίλοι όλων των ηλικιών μπορούν να ξαναζήσουν τις παιδικές τους αναμνήσεις.

Αναφέρεται ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος, ο μεγαλύτερος αριθμός εκθεμάτων και ο μεγαλύτερος αριθμός εμπόρων από τότε που πραγματοποιήθηκε η Toy Expo. Είναι επίσης η πρώτη φορά που η Toy Expo στέφεται με τη λέξη “Shantou” και μετακόμισε από το Chenghai στο κέντρο της πόλης Shantou.


5万平方米展会、超18万款线上线下展品数量、462家企业、超550个优秀品牌、超9000+国内外专业买家和100+头部跨境电商现场选品……4月1日上午,第22届中国汕头(澄海)国际玩具礼品博览会在汕头博览中心开幕。

开幕式以环环相扣的表演篇章讲述澄海玩具的快乐故事,不止有高达五米的“钢铁战士”和“星际巡警”大型钢铁机器人震撼登场,还有“喜羊羊”“超级飞侠”“巴啦啦小魔仙”“铠甲勇士”大集合,大小朋友重温童年美好记忆。

据悉,这是玩博会举办以来展会面积最大、展品数量最多、客商人数最多的一届,也是玩博会首次冠以“汕头”二字,走出澄海迁址至汕头市区举办。