【中希双语】Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το βίντεο από τα παρασκήνια της ταινίας μικρού μήκους «Οικογενειακό ταξίδι»! 短片《家庭旅行》幕后花絮视频首发!


Στη μικρού μήκους ταινία, ένα μεταναστευτικό χελιδόνι εισβάλλει στο σπίτι ενός μικρού αγοριού και δυστυχώς χτυπά στο τζάμι. Πριν φύγει, το μικρό αγόρι ζήτησε από τη μητέρα και τον παππού του να θάψουν μαζί το χελιδόνι και η οικογένεια ξεκίνησε ένα σύντομο οικογενειακό ταξίδι στα βουνά και τις θάλασσες του Hong Kong.

Ο Su Zelang, ο σκηνοθέτης της ταινίας μικρού μήκους «Οικογενειακό ταξίδι», έφυγε για να σπουδάσει πολλά χρόνια και τελικά είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο γνώριμο του Hong Kong για να γυρίσει τη δική του ιστορία. Από τα Νέα Εδάφη, το Kowloon μέχρι τα νησιά, ταξίδεψε σε όλο το Hong Kong για να αναζητήσει τοποθεσίες, νιώθοντας τα βουνά και τη μεγάλη ακτή του Hong Kong περπατώντας τα. Ο Su Zelang είπε: Το σπίτι είναι εκεί που είναι η οικογένειά σου.

#2023山海计划 短片合集杀青,短片《家庭旅行》幕后花絮视频首发!一只迁徙离队的燕子闯入小男孩天天的家,不幸撞上玻璃。离开之前,天天请求妈妈和外公一同埋葬燕子,一家人开始了一场跨越香港山和海的短暂家庭旅行。外公回忆着过去,向从未去过内地的天天描绘着家乡的模样;妈妈担忧着未来,脑萎缩的阴影如影随形。何以为家?导演苏泽朗通过天天的视角给出他的答案:家人在的地方就是家。外出求学多年,苏泽朗终于有机会回到熟悉的香港,拍摄自己的故事。从新界、九龙到离岛,他踏遍香港各地勘景,用双脚感受香港的群山和漫长海岸线。这趟旅行,看见香港的另一面。#山海短片《家庭旅行》杀青 #湾区电影新浪潮