【中希双语】Γενικός Πρόξενος της Λευκορωσίας στο Guangzhou: Ελπίζω το Guangdong και η Λευκορωσία να πραγματοποιήσουν πιο ενδιαφέροντα έργα 白罗斯驻广州总领事:希望广东与白罗斯开展更多有趣的项目


Στις 9 Νοεμβρίου 2023, άνοιξε το 15ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Guangdong. Εκείνη την ημέρα, ξένοι φοιτητές από 20 χώρες και περιοχές σε πέντε ηπείρους ετοίμασαν προσεκτικά πάγκους με φαγητό για να προσελκύσουν δασκάλους και μαθητές τόσο εντός όσο και εκτός του σχολείου για να γευτούν εξωτικές λιχουδιές και να μάθουν για διαφορετικούς πολιτισμούς. Σύμφωνα με τον Αντρέι Ποπόφ, Γενικό Πρόξενο του Γενικού Προξενείου της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στο Guangzhou, πρόκειται για μια ζωντανή εκδήλωση και όλοι είναι ενθουσιασμένοι για την επανέναρξη των πολιτιστικών ανταλλαγών. Κοιτάζοντας το μέλλον, είπε: «Ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο καιρός, η επαρχία Guangdong και η Λευκορωσία θα υποδεχτούν επίσης πιο ενδιαφέροντα έργα».

2023年11月9日,广东外语外贸大学第十五届世界文化节开幕。当天,来自五大洲20个国家和地区的留学生精心准备了美食摊位,吸引校内外师生品尝异国美味,了解多元文化。在白罗斯共和国驻广州总领事馆总领事安德烈· 波波夫(Andrei Popov)看来,这是一项生动活泼的活动,每个人都满怀热情地重启文化交流。展望未来,他表示:“我们希望随着时间的推移,广东省与白罗斯也能迎来更多有趣的项目。”