【中希双语】Μπείτε στο αυτοκίνητο! 90 δευτερόλεπτα για να «μεταφερθείτε» στην νέα εποχή της ευρύτερης περιοχής του κόλπου 上车!90秒“穿梭”大湾区新时代


Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την πέμπτη επέτειο από την επίσημη κυκλοφορία του σχεδίου ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή του κόλπου Guangdong-Hong Kong-Macao. Το hot spot της ευρύτερης περιοχής του κόλπου Guangdong-Hong Kong-Macao επιταχύνεται προς τον νέο προσανατολισμό ως «το στρατηγικό υπομόχλιο του νέου προτύπου ανάπτυξης, ένας χώρος επίδειξης για ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και ηγέτης στον εκσυγχρονισμό κινέζικου τύπου». Με την ευκαιρία των δύο συνόδων του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου και της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης του Κινέζικου Λαού, πάρτε αυτό το τρένο με προορισμό μια νέα εποχή, φορέστε “ειδικά” γυαλιά MR, “μεταφερθείτε” σε τέσσερις μεγάλες πλατφόρμες συνεργασίας σε 90 δευτερόλεπτα και αγγίξτε την απεριόριστη ζωτικότητα της ευρύτερης περιοχής του κόλπου!

今年是《粤港澳大湾区发展规划纲要》正式发布五周年。粤港澳大湾区这片热土,正朝着“新发展格局的战略支点、高质量发展的示范地、中国式现代化的引领地”的全新定位加速前进。在全国两会之际,搭乘这趟开往新时代的列车,戴上“特制”的MR眼镜,90秒“打卡”四个重大合作平台,触碰生机无限的大湾区!