【中希双语】Η Boluo, μια από τις 100 κορυφαίες κομητείες της Κίνας, δημιουργεί μια νέα εικόνα «κατασκευαστικής» ευτυχίας 全国百强县博罗,绘就“制造”幸福新图景


Η κομητεία Boluo, η πόλη Huizhou βρίσκεται στα βορειοανατολικά του δέλτα του ποταμού Pearl στην επαρχία Guangdong. Συνδέεται με την πόλη Huizhou στα ανατολικά, το Guangzhou στα δυτικά, το Heyuan στα βόρεια και κατά μήκος του ποταμού με το Dongguan στο νότο. Είναι ένα σημαντικό μέρος του οικονομικού κύκλου των Shenzhen, Dongguan και Huizhou και το κλειδί για τον κόμβο του Δέλτα του ποταμού Pearl.

Στην Boluo την άνοιξη, βιομηχανικά έργα τέθηκαν σε παραγωγή το ένα μετά το άλλο και η κατασκευή του βιομηχανικού πάρκου έξυπνου εξοπλισμού 100 δισεκατομμυρίων yuan βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προωθώντας την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της μεταποιητικής βιομηχανίας.

Ως η μόνη από τις 100 κορυφαίες κομητείες στην επαρχία Guangdong, η Boluo επιμένει να επικεντρώνεται στη μεταποιητική βιομηχανία, εστιάζοντας στις τέσσερις κορυφαίες βιομηχανίες ηλεκτρονικών πληροφοριών, νέων υλικών, ηλεκτρικών οχημάτων και ζωής και υγείας. Στοχεύει στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου βιομηχανικού συστήματος σε υψηλότερο επίπεδο, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα 90 δισεκατομμύρια yuan σε ΑΕΠ φέτος και να προχωρήσει στις τάξεις των 100 δισεκατομμυρίων yuan σε ΑΕΠ το επόμενο έτος.


惠州市博罗县位于广东省珠江三角洲东北部,东连惠州市区、西邻广州、北接河源、南与东莞隔江相望,是深莞惠经济圈的重要组成部分、珠三角辐射带动粤东北的关键节点。

春天里的博罗,工业项目如雨后春笋般落地投产、千亿级智能装备产业园建设如火如荼,推动制造业高质量发展的马达火力全开。

作为广东省唯一的全国百强县,博罗坚持以制造业当家,聚焦电子信息、新材料、电动车和生命健康四大主导产业,以更高水平打造现代化产业体系,力争今年GDP突破900亿元、明年挺进GDP千亿县行列。