【中希双语】Παρακολουθήστε μια παράσταση στον κήπο Lingnan! Το καρναβάλι της Καντονέζικης Όπερας είναι εδώ 在岭南园林看大戏!粤剧嘉年华来了


Το Καρναβάλι της Καντονέζικης Όπερας του 2023 στην περιοχή Liwan, Guangzhou άνοιξε επίσημα στο Μουσείο Τέχνης της Καντονέζικης Όπερας και διήρκησε από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες μπόρεσαν να απολαύσουν παραδοσιακές καντονέζικες παραστάσεις όπερας στο Μουσείο Τέχνης της Καντονέζικης Όπερας.

Ταυτόχρονα, η περιοχή Liwan επιτρέπει επίσης στην Καντονέζικη Όπερα να εισέλθει στην πλατεία Yongqing μέσω της λειτουργίας “φλας” της Καντονέζικης Όπερας, σπάζοντας τον χώρο σκηνής της παραδοσιακής καντονέζικης όπερας, παίρνοντας τη σκηνή του κήπου στο Μουσείο Τέχνης της Καντονέζικης Όπερας ως σκηνή, επιτρέποντας στους ηθοποιούς να περπατούν σε κήπους κτιρίων, δημιουργώντας μια νέα νυχτερινή ζωντανή παράσταση, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να νιώσουν από κοντά τη γοητεία της παραδοσιακής καντονέζικης κουλτούρας της Όπερας.


广州市荔湾区2023粤剧嘉年华巡礼在粤剧艺术博物馆正式启动。此次粤剧嘉年华巡礼将从6月8日持续至6月10日。活动期间,市民可以在粤剧艺术博物馆内欣赏传统粤剧表演。同时,荔湾区还通过粤剧“快闪”方式,让粤剧走进永庆坊,打破传统粤剧的表演舞台空间,以粤剧艺术博物馆内园林场景为舞台,让粤剧演员行走于园林建筑中,打造全新的夜间实景粤剧演出,让市民近距离感受传统粤剧文化的魅力。